Skip Navigation LinksÚvod > Napsali o nás > Kritiky > Zn.: Umyjeme Vám schody do nebe
Part.cz

ZN.: UMYJEME VÁM SCHODY DO NEBE

 
Chcete provést světem úspěchu a slávy? Vědět jak působit na lidi, jak se stát špičkou ve svém oboru a jakou zvolit obuv na cestu přes mrtvoly? Díky instruktorům z divadla M.U.T. se to dozvíte 5. listopadu v divadle Komedie na premiéře jejich nového představení „Noví mistři a neb lidé kteří to dotáhli někam…“. Vše bude doloženo citáty a příběhy lidí, kteří se již stali tím, čím možná chcete být i Vy.

Noví Mistři jsou pokračováním v tradici divadla M.U.T., která vzešla z inscenovaných čtení textů současných dramatiků a postupně se rozvinula v inscenace (či přesněji řečeno instalace) tematicky zaměřených vlastních kompilací. Po komponovaném večeru o depresi (4.48 materiál) a instruktážním večeru o svádění (2 v 1 – výhodné balení; oba projekty je stále ještě možno shlédnout v divadle Komedie) vsadilo tentokrát divadlo M.U.T. na téma úspěchu, jeho cesty k němu a možnosti pádu, přičemž v této inscenaci tvůrci čerpají z objeveného v tradici čtení, ale zároveň mění a aktualizují divadelní výrazové prostředky směrem od čtení k inscenaci.
 
Mao, Part.cz 29.října 2003

 
 

Klub

Divadlo Komedie, Jungmannova 1, 110 00 Praha 1, Tel: +420 224 222 484-5, pokladna: +420 224 222 734 PO-PÁ 12:00-20:00, SO-NE dvě hodiny před představením